NEDEN YABANCI DİL ÖĞRENMELİYİZ?
Yabancı dil öğrenmenin birçok gerekliliği vardır. Bir kaç örnek vermemiz gerekirse:
1. Yeni bir dil öğrenmek, öğrenene öğrendiği dilin kültürene karşı hoşgörülü olmayı da öğretir.
2. İki ya da daha fazla dil bilmek, öğrenen kişinin iş bulma ve iş olanaklarını daha da kuvvetlendirir.
3. Yeni bir dil öğrenmek kişiye o ülkeye ait gelenek ve alışkanlıkları öğrenme imkânı sunar. Bu da kişinin vizyonunun genişlemesine katkıda bulunur.
4. Seyahatlerde kolay iletişim için vazgeçilmezdir.
5. Farklı milletlerden insanlarla iletişim kurabilmenin anahtarıdır.
6. Üniversitede okurken işimizi kolaylaştırır.

NEDEN İNGİLİZCE ÖĞRENMELİYİZ?
Okulumuzda erken yaşta eğitimine başladığımız İngilizce; evrensel bir dildir. Seyahatin, ticaretin, bilgi alışverişinin ve popüler kültürün dilidir.

İNGİLİZCE BÖLÜM HEDEFLERİ
• Öğrencilerin İngilizce konuşarak, çeşitli aktivitelerle derste aktif olmalarını sağlamak.
• Öğrencilerde evde ve okulda İngilizce kullanmaları için güven duygusu oluşmasına yardımcı olmak.
• Öğrencilere basit İngilizce sohbetlerde bulunmaları için yardımcı olmak.
• Dil öğrenimi yolculuklarında kendilerinden beklentilerini yüksekte tutmalarına yardımcı olmak.