Öğrencilerinin sağlığına önem veren okullarımız hijyen çalışmalarına özen göstermektedir.
Yemeklerin Kontrolü
Üretimden tüketime kadar olan aşamalar kontrol edilerek tezgâhtan, aşçı ve servis görevlilerinin ellerinden ve yemeklerden haftada bir kez mikrobiyolojik numune alınmaktadır.
Suların Kontrolü
İçme suyu, kullanma suyu ve havuzlardan haftada bir kez mikrobiyolojik numune alınmaktadır. Ayrıca ayda bir kez de kimyasal inceleme yapılmaktadır. Sebiller ve arıtma deposu haftada bir kez dezenfekte edilmektedir.
Zemin Kontrolü
Islak ve kuru zeminler, hastanelerde kullanılan dezenfektan maddelerle temizlenmektedir.
Tuvalet Kontrolü
Tüm noktalar kuvvetli dezenfektanlarla her gün temizlenerek hijyenik hâle getirilmektedir.
2007 © Tüm hakları saklıdır.