“İngilizce, çocuğunuzun sadece gelecekteki fırsatları değerlendirebilmesi adına bir gereklilik değil, aynı zamanda dünyaya açılan kapının anahtarıdır.”

Yaratıcılık, eğlence ve oyun okul öncesi İngilizce eğitiminin olmazsa olmazıdır. Dil eğitiminde uyguladığımız yöntemler yapılandırılmış oyunları yaratıcı ve eğlenceli öğrenme zamanı ile birleştirir.

Programımız öğrencilerimizin dili doğru bir şekilde kullanmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Atabey’e özgü etkinlikler, hikâye zamanları, şarkılar ve tekerlemeler ile öğrencilerimizin kelime dağarcıkları ve iletişim becerileri geliştirilmesi ve özgüvenle İngilizce konuşmaları hedeflenir.

Konuşma becerilerinin geliştirilebilmesi dil öğreniminin en temel basamaklarından biridir ve doğal konuşma ortamları yaratılarak öğrenciler konuşmaya teşvik edilmelidir. Bu noktadan yola çıkarak Atabey Okullarında Anaokullarında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile tüm gün boyunca İngilizce olarak iletişime geçerler.

Atabey'de İngilizce okulumuzun bütününe yayılmıştır. Öğrencilerimiz okul binamıza girdiği andan itibaren sınıflardan koridorlara, tuvaletlerden yemekhaneye kadar birçok alanda bulunan materyaller sayesinde İngilizceyle tüm gün yaşamış olurlar. Öğrencilerimizin maksimum oranda fayda sağlamaları adına tasarlanmış oyun odalarında da İngilizceyi doğal ortamında anlamlı bir şekilde kullanırlar.

“Atabey öğrencileri İngilizceyi okul sınırlarının dışına taşır!”

Atabey Okullarında  kullanılan İngilizce Eğitim Programı sayesinde iyi bir dinleyici olan ve güvenle konuşan öğrencilerimiz, kendilerini her yerde İngilizce olarak ifade edebilir.

Öğrencilerimiz, edindikleri dil becerileri ile farklı temalarda İngilizce olarak iletişimi başlatabilen ve iletişimi anlamlı bir şekilde sürdürebilen bireyler olarak ilkokul kademesine hazırdır.
Oyun, doğal öğrenme, yaratıcılık ve eğlence sayesinde çocuğunuz Atabey'de asla öğrenmeyi bırakmak istemeyecek.